Anasayfa / MOBİL / En İyi 5 Dil Öğrenme Uygulaması

En İyi 5 Dil Öğrenme Uygulaması

Sponsor Reklamlar
300x250

Yeni bir dil öğrenmek kolay değildir. Bir dil öğretmeni yeri doldurulamaz olsa da, dil öğrenme uygulamaları bir çok şey için devrim yarattı ve dil öğrenimini çok daha kolaylaştırdı. Dil öğrenme web siteleriyle karşılaştırıldığında , uygulamalar yeni bir dil öğrenmek için daha etkileşimli bir deneyim sunar.

Aşağıdaki dil öğrenme uygulamaları, dil öğrenme ihtiyaçlarınız için en çok önerilen uygulamalardır:

1. Duolingo

Duolingo, oyunlaştırma ve dil öğrenimini birleştiren çok başarılı bir uygulama. Expanded Ramblings’e göre, uygulama şu anda 300 milyon kullanıcıya sahip.

Duolingo benzersiz bir konsept, kullanımı kolay bir uygulama sunuyor ve dil edinim yolculuğunuza eşlik edecek harika bir uygulama. Kurslar ana dil konuşanlar tarafından oluşturulur, bu nedenle bu veri veya algoritma temelli değildir.

Uygulama ücretsiz ve ücretsiz dersler ekleyen 9.99 $ karşılığında Duolingo Plus ile yükseltme seçeneklerine sahip. Mobil uygulama 25 dil sunar ve diğer dilleri öğrenen İngilizce konuşan öğrenciler için popülerdir.

2. HelloTalk

HelloTalk konuşma pratiğini kolaylaştırmayı ve gerçek zamanlı ve yaşam sohbeti stresini ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Uygulama, kullanıcıların anadili hoparlörlere bağlanmalarına izin verir ve arayüzünü taklit eden WhatsApp benzeri bir sohbete sahiptir.

Bu uygulamaya bir perk var. Aynı anadili konuşmacılar aynı zamanda eşit bir şekilde değişim yapmak ve hedef dilinizi öğrenmek istiyorlar; bu nedenle angajman oyunun adı.

Dahası, uygulama eksik bir kelimeyle mesaj gönderme zorluğunu atlayan ve bunun yerine boşluğu dolduran entegre çeviri fonksiyonuna sahiptir.

3. Mindsnacks

Duolingo’nun dil öğreniminde oyunlaştırmayı bütünleştirdiğini hatırlıyor musunuz? Eh, Mindsnacks konsepti başka bir seviyeye taşıyor. Dilbilgisi, kelime dinleme öğrenmek için tasarlanmış sekiz ila dokuz oyun ile birlikte uygulama içinde mevcut dillerin geniş bir listesi var.

Ayrıca, uygulama izleme yeteneklerini entegre ettiğinden ilerlemenizi görselleştirebileceksiniz. Düzen ve arayüz, keyifli, neşeli ve büyüleyici bir şey değil.

4. Busuu

Bussu bir sosyal dil öğrenme uygulaması. Web’de, Android’de ve iOS’ta kullanılabilir. Şu anda 12 dili destekliyor ve ücretsiz.

İşlev, kullanıcıların kelimeleri, basit diyalogları ve konuşmalar ile ilgili soruları öğrenmelerini sağlar. Ek olarak, diyaloglar sizi anadili konuşanlar tarafından kaydedilir ve bu da sizi dil öğrenme deneyimine yakın hale getirir.

Yükseltme yaparken, kurs malzemeleri dahil önemli özelliklerin kilidini açarsınız. Abonelik ayda 17 dolar.

5. Babbel

Babbel, 2008 yılında kurulan abonelik tabanlı bir hizmettir. LinguaLift’e göre ücretli bir Duolingo kuzenidir. Ücretsiz sürüm, 40 sınıfla birlikte gelir ve herhangi bir para yatırmanızı gerektirmez.

Derslerin her biri, resimlerin yardımıyla sıralı bir kelime öğretimi ile başlar. Kurslar, öğrencilere göre uyarlanır ve uyarlanır, böylece öğrenmenin buna göre ayarlanması sağlanır.

Bir dil öğrenmeye başladıysanız ve durduysanız, Babbel başladığınız yeri seçmenize yardımcı olacaktır.

Son değerlendirme

Önerilen tüm uygulamalar, bir dil öğrenmeye başlayıp istemediğinize göre farklı ihtiyaçlara göre uyarlanmıştır. Hepsi gerçek hayattaki ana dil konuşanlar tarafından tasarlanmıştır ve bu yüzden size daha somut bir öğrenme deneyimi sunar.

Bu uygulamalar farklı türlerdeki öğrenme stillerine uyum sağlamak üzere tasarlandığından, hangisinin sizin için en uygun olduğunu kontrol edin.

Bir önceki yazımız olan Telefondan Adres Bulma 2020 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir