Anasayfa / MOBİL / Çalışma Performansınızı Artırmak için Verimlilik Yazılımları

Çalışma Performansınızı Artırmak için Verimlilik Yazılımları

Sponsor Reklamlar
300x250

Verimlilik, işleri verimli ve zamanında gerçekleştirme yeteneğidir. Günümüzün yoğun ve rekabetçi iş dünyasında, verimlilik her işletme, organizasyon veya kurum için çok önemlidir. Verimlilik, işleri başarıyla yapmaktan daha fazlasıdır. Kaynak yatırımı ve tahsisi ile ilgilidir, böylece şirket veya işletme temel hedeflerine ulaşmak için performans gösterebilir.

2019’un bir parçası olarak, yeni hedeflere ulaşmak önemlidir. Yeni üretkenlik yazılımı için alışveriş yaparken aşağıdakileri aklınızda bulundurun: maliyet, güvenilirlik, platformlar arası uyumluluk, hareket halindeyken teknik destek vb. İlerleyen bölümlerde, piyasada en çok önerilen verimlilik yazılımını inceleyeceğiz. Ek olarak, onları neyin tıkadığını ve paketin geri kalanından ayıran şeylere bakacağız.

Proje ve Görev Yönetimi

1. Pazartesi

Pazartesi bir ekip yönetimi çözümü oluşturmak için kuruldu, böylece insanlar herhangi bir sektördeki işyeri süreçlerine bağlanır. Verimlilik aracı 140’dan fazla ülkede kullanılmaktadır.

Kullanıcı arayüzü sezgisel ve etkileyici. Sadeliği nedeniyle işbirliğini verimli ve eğlenceli kılar. Bu araç, mobil ve çevrimiçi proje ve görev yönetimi platformunda en iyi kullanıcı deneyimlerinden birine sahip olarak kabul edilir. Ürün kullanılabilirlik, özelleştirme, yönetici kontrolü, grup yönetimi ve kontrolü, özel veya genel kontrol, grup içi mesajlaşma ve daha fazlasını içerir.

2. Asana

Asana’nın ürününün ardındaki mantra, farklı organizasyonlardaki ekiplerin zahmetsizce birlikte çalışmalarını sağlamaktır.

Yazılım çok sayıda özelleştirme ile birlikte gelir. Bir kullanıcı olarak bir proje oluşturduğunuzda, geleneksel bir görev görünümü ve kanban tarzı pano görünümü arasında seçim yapabilirsiniz. Pano, bir projedeki ilerlemeyi görmenizi sağlar ve mükemmel bir gelişmiş arama araçları kümesi içerir.

Ayrıca, Asana’nın Android ve iOS uygulamaları web arayüzünün temiz görünümünü ve hissini koruyor.

3. Trello

Trello 2010 yazında kuruldu ve iki yıl sonra platform 500.000 üye ekledi. Satış, pazarlama, İK ve operasyon içindeki herkes bu ürünle başarılı bir şekilde işbirliği yapabilir.

Ayrıca, araç 100’den fazla artı Google Drive, Slack, Jira ve diğerleriyle entegrasyonlara sahip. Ürün çeşitli platformlarda kusursuz çalışır.

İyi bilinen özelliklerden bazıları arasında hız, kullanımı ve kurulumu da bulunmaktadır. Arayüz son tarihler, ödevler, dosya depolama, kontrol listeleri ve daha fazlasını içerir.

4. Jira

Jira yazılımı esnektir ve yeni nesil projesi olarak kabul edilir.

Yazılım, ekiplerin yazılımı bir kuruluşun gereksinimlerine göre tasarlamasını ve uyarlamasını sağlar. Bu, uzun vadeli hedefler, proje yol haritaları, iş durumu, gerçek zamanlı sürüm bilgileri ve daha pek çok konuda görünürlük sahibi olmayı içerir. Ek olarak, arayüz özelleştirilebilir.

Atlassian Cloud, Google Apps’ta birden fazla ayrı alanı, alt alanı veya alan takma adını desteklemiyor.

Yazılımı buradan inceleyin!

5. Evernote Business

Evernote, 2008 yılında kuruldu ve 2011 yılına kadar 11 milyon kullanıcıya ulaştı. Şirket, ürünlerinin sürekli artan bilgi hacmine ve hızına hitap etmesi gerekçesiyle kuruldu.

Ürün, çok yönlülük ve işlevsellik nedeniyle takım gruplarını bir araya getirmeye yardımcı olur. Belgeler oluşturur, projeler üzerinde işbirliği yapar, bilgileri tek bir yerde saklar.

Ayrıca, bilgileri hızlı bir şekilde bulabilirsiniz ve zaten kullanabileceğiniz mevcut araçlarla etkili arama yetenekleri ve entegrasyonları içerir.

Bir önceki yazımız olan Telefondan Adres Bulma 2020 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir