Anasayfa / HABERLER / 2018 En Çok Satan Oyunlar Listesi Mayıs

2018 En Çok Satan Oyunlar Listesi Mayıs

Sponsor Reklamlar
300x250
2018 En Çok Satan Oyunlar Listesi Mayıs
Merhabalar değerli oyun sever arkadaşlar ;
Okulların tatil dönemine girmesi sebebiyle oyun satışlarında ki artış da hızla artmaktadır. Kısa sürede raflarda yerini alacak oyunlar ve daha önce piyasada satışa sunulmuş oyunlar da çok satan oyunlar listesini sizler için hazırladık. Mayıs 2018 çok satan oyunlar arasında hangileri var bunları sizler için derledik ve sitemizde yer verdik. Kampalar ile oyuncuları mest etmeyi başararak satış rekorları kıran oyun satış kanalı olan Playstore en çok satan oyunların listesini kendi sayfasında duyurdu.
çok satan oyunlar listesi ile ilgili görsel sonucu

En çok satan oyunlar listesi

Önceki haftalar yer alan ve çok satanlar listesinde olmayı başararak Playstore‘da en çok satan oyunlar listesinde yer alan oyunları sizlere sunuyoruz. Ülkemizde yer alan favori oyun kanallarından edinilen listeye göre yükseliş gösteren ve çok satan oyunlar listesinin başında FIFA 18 yer almaktadır. Futbol tutkunlarının yine çizgiyi bozmadan oyunu listenin üst sıralara taşıması ile çok satan oyun listesinin başında yer almaktadır. Yaza Merhaba kampanyası ile oyuncu arkadaşlara jest yaparak daha ucuz oyun almalarını hedefleyerek kampanya da milyonlarca oyuncuyu buluşturmaktadır.
fifa 2018 ile ilgili görsel sonucu
Listenin ikinci sırasında yine oyuncuların olmazsa olmazlar arasında yer alan oyunu olan  GTA V görülmektedir. Satış rekorları kıran ve çok satanlar listesinde yer alan bu oyunda adeta milyonlara ulaşarak oyuncuları aynı çatı altında toplamayı başarmıştır. Üçüncü sırada ise FPS oyunu olan Far Cry 5‘i görüyoruz.  Yaza merhaba kampanyası ile 12 Haziran’a kadar sürecek olan indirimli oyunlar listesinde 2K Games oyunlarında da  %75 oranında indirim yapılmış. Sizler de bu fırsattan hemen yararlanmak için acele edin.
gta v ile ilgili görsel sonucu

 

En çok satan oyunlar listesini sizlere şu şekilde sıralıyoruz.

1.       FIFA 18
2.       Grand Theft Auto V
3.       Far Cry 5
4.       A Way Out
5.       Quantum Replica
6.       Dark Souls: Remastered
7.       Ancestors Legacy
8.       Injustice 2 – Legendary Edition
9.       Grand Theft Auto IV: Complete Edition
10.   Max Payne 3 – The Complete Edition

far cry v ile ilgili görsel sonucu

Bir önceki yazımız olan 2020 En Güncel DNS Adresleri (Çok Hızlı) başlıklı makalemizde 2018 - 2019 Güncel Dns Adresleri, 2018 çalışan dns ve 2018 dnsleri hakkında bilgiler verilmektedir.

3 Yorumlar

  1. çok güzel oyunlar var hocam sistemde , emeğinize sağlık yeni oyunları da merakla bekliyoruz

  2. hocam 2018 ve 2019 da çıkacak oyunlar harika oyuncu arkadaşlarımızı mest edecek oyunlar çıkıyor hep
    siteniz çok güzel tebrik ederim güzel oyun haberleri var
    emeğinize sağlık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir