Anasayfa / HABERLER / 2017 ŞUBAT AYINDA ÇIKACAK OYUNLAR

2017 ŞUBAT AYINDA ÇIKACAK OYUNLAR

Sponsor Reklamlar
300x250

Merhaba arkadaşlar bu yazımızda 2017’nin Şubat ayında her platformda çıkış yapacak olan bütün oyunları aşağıda paylaştık.

For Honor | PC – PS4 – Xbox One | 14 Şubat

Fantastik bir ortaçağda geçen oyunumuz karakter seçimlerinde Şövalye, Samuray, Viking gibi farklı türlerde savaşçı seçimi sunuyor. ( Bu ara adamlarda zaten eskiye gitme olayları var hatta geçen sene kendilerini tutamayıp taş devrine kadar gittiler. Bkz Farcry Primal )

MMOPRG tarzında çıkacak olan oyun daha çok yakın savaş üzerine kurulu olacak arkadaşlar. Diğer özelliklerinden biri ise bir çok yerde takım oyunu gerektireceği ( yani kendinize bir ekip aramaya başlayın şimdidien) Peki neden takım oyunu gerekecek diye soracak olursanız. Oyunda kendi takımımız vs karşı takım kale kuşatmalar, kale savunmaları gibi çeşitli PvP mücadeleler olacak arkadaşlar.

Sniper Elite 4 | PC – PS4 – Xbox One | 14 Şubat

Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen oyun 14 Şubat 2017 tarihinde Xbox One, PS4 ve PC platformları için çıkış yapacak. (PC için şuan sadece Windows işletim sistemine yönelik çıkış yapacağı belirtildi.)

Gizlilik temalı strateji oyunu olan Sniper Elite 4 ile önceki oyunlarda olduğu gibi Üçüncü kişinin bakış açısı ile oynayacağız. Oyun sırasında eğer sniper ile bir rakibinizi vurursanız, kamera, silahınızdan çıkan kurşunu takip edecek ve rakibinizin vücuduna girmesi ve et ve kemikteki parçalanmalar ve sair her şeyi size gösterecek.

Sniper 4 ile ayrıca yeni öldürme şekilleri de gelecek. Örneğin şarapnel parçaları ile yada bıçakla rakibinizi öldürebileceksiniz. Diğer bir yenilik olan gizlice öldür adlı yöntem ile de sinsi saldırılar yapabilirsiniz.

Ancak yeni oyunda yapay zekanın iyileştirildiğini söylemeden geçmeyelim. Artık daha zor bir oyun sizi bekliyor olacak.

Yeni oyunda “Subaylık Sistemi” olacak, seviyelerin zorluğunu belirleyen bu sistem, bir subayı öldürdüğünüzde rakiplerinizi geri çekilmeye yönlendirecek. Ayrıca bu oyunda haritalarda önemli ölçüde büyütülmüş durumda, bu açıdan baktığımızda oyunculara yönelik getirilmiş, oyuncuların daha rahat oynamasını sağlayan bir iyileştirme söz konusu.

Horizon: Zero Dawn | PS4 | 28 Şubat

Oyun “Aloy” adlı devasa robotlar tarafından istila edilmiş bir dünyada yaşayan, okçuluk yeteneği sayesinde avcılık yapan bir kız çocuğunun hikayesini anlatıyor.

Hayatı boyunca dış tehlikelere uzak kalmış karakterimiz kabilesinden ayrılıyor ve ölümcül yeteneklere sahip bu robotların kuşattığı dünyayı keşfe çıkıyoruz

Oyun boyunca karakterimizin sahip olduğu menzilli, yakın dövüş silahlar ve gizli taktikler kullanarak düşmanlarımız ile savaşıyor, yok ettiğimiz rakiplerinden ganimet olarak bir takım eşyalar yağmalıyoruz.

Açık dünya temalı olan oyunumuzda bir yandan peşinden koştuğumuz Ana görevimizi yerine getirirken diğer yandan çeşitli bölgelerde bizi bekleyen yan görevleri de yapabiliyoruz.

Üçüncü kişinin bakış açısına sahip olan oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi avcılık yeteneklerine sahip olan bir kız çocuğunu canlandıracağız. Düşmanlarımız ise “Makineler” olarak adlandırılan devasa büyüklükteki robotik canlılar.

Düşmanlarımız ile savaşırken Aloy’un sahip olduğu avcılık yeteneklerini kullanıyoruz. Sahip olduğumuz ok ile onlara uzaktan saldırabiliyor, sahip olduğumuz tel ve patlayıcılar ile tuzaklar kurabiliyor ve yakın dövüşte etkili bir şekilde mücadele edebiliyoruz.

Şubat ayında çıkış yapacak olan diğer oyunları aşağıdaki listede bulabilirsiniz. Oyunlar hakkında sitemizde yer alan içeriklere linkler verilmiştir. Bunlara da göz atabilirmisin

Oyun Platform Çıkış Tarihi
A House of Many Doors PC 3 Şubat
Poochy & Yoshi’s Woolly World 3DS 3 Şubat
Xenon Valkyrie PC 3 Şubat
Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book PC 7 Şubat
Nights of Azure PC 7 Şubat
Splasher PC 7 Şubat
Nioh PS4 9 Şubat
De-formers PS4, Xbox One, PC 14 Şubat
For Honor PS4, Xbox One, PC 14 Şubat
Sniper Elite 4 PS4, Xbox One, PC 14 Şubat
Warhammer 40,000: Space Wolf (Early Access) PC 16 Şubat
Berserk and the Band of the Hawk PS4, Xbox One, PC 21 Şubat
Halo Wars 2 Xbox One, PC 21 Şubat
Night in the Woods PS4, Xbox One, PC 21 Şubat
Ys Origin PS4, PS Vita 21 Şubat
Eternal Return PC 24 Şubat
Lego Worlds PS4, Xbox One, PC 24 Şubat
Horizon: Zero Dawn PS4 28 Şubat
Torment: Tides of Numenera PS4, Xbox One, PC 28 Şubat

Evet arkadaşlar çıkış yapan oyunlar bu kadar. Önceki ay ve yıllara ait oyunlara göz atmak için oyun kütüphanemizi ziyaret edebilirsiniz. herkese iyi oyunlar.

Bir önceki yazımız olan GAME OF THRONES: 7. SEZON SENARYOSU [TÜRKÇE] başlıklı makalemizde game of thrones 7. sezon spoiler, game of thrones 7. sezon spoiler türkçe ve game of thrones 7. sezon teorileri hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir